Veelgestelde vragen

Hoe oud moet ik zijn om bezorger te worden bij Van der Meer Verspreiding?

Je mag bij ons gaan bezorgen als je 13 jaar of ouder bent. Er is geen maximum leeftijd voor het bezorgen.

Mag ik zelf mijn bezorgwijk kiezen?

Je krijgt van ons een bezorgwijk aangeboden, in de omgeving waar jezelf woont. Je hebt altijd de keus of je de aangeboden bezorgwijk wilt bezorgen.

Moet ik de reclamefolders en/of Huis-aan-Huis krant zelf ophalen?

De reclamefolders en/of huis-aan-huis krant worden door de chauffeur bij u afgeleverd.

Wat betekent een NEE/NEE Sticker?

Sommige mensen kiezen ervoor om geen reclamefolders en ook geen huis-aan-huis blad te ontvangen. Hier mag je dan ook absoluut niets in de brievenbus doen.

Wat betekent een NEE/JA sticker?

Sommige mensen kiezen ervoor om geen reclamedfolders maar wel een huis-aan-huis blad te ontvangen in de brievenbus. Hier mag je dan wel een huis-aan-huis blad in de brievenbus doen maar geen reclamefolders.

Op welke dagen moet ik bezorgen?

We hebben verschillende bezorgmomenten, Als we een wijk vrij krijgen bij jou in de buurt geven wij aan op welke dagen de wijk vrij komt. En wat je dan precies in deze wijk bezorgt.

Hoeveel verdien ik met het bezorgen van een folder en/of krantenwijk?

De vergoeding is per wijk verschillend. Dit heeft met een aantal factoren te maken:

· Het aantal brievenbussen waar je moet bezorgen
· Het aantal soorten folders wat je per week krijgt om te bezorgen
· De moeilijkheidsgraad van de wijk
· Of je de folders zelf moet insteken of machinaal ingestoken aangeleverd krijgt

Ik ben al bezorger van Van der Meer Verspreiding: Wat is mijn bezorgnummer?

Elke Van der Meer bezorger krijgt een uniek nummer toegewezen, ook wel bezorgnummer genoemd. Dit nummer is gekoppeld aan je persoonlijke gegevens, zoals je naam en adres en de wijk die je bezorgt.
Dit nummer is belangrijk als je met onze bezorgadministratie communiceert. Zorg er dus voor dat je dit nummer bij de hand hebt als je contact met ons opneemt.

Hoe geef ik aan dat ik wil stoppen met bezorgen?

Mocht je willen stoppen met bezorgen dan dien je dit schriftelijk door te geven. Dit kan via een brief maar ook via e-mail. Na de opzegging te hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging van je opzegging.
Mocht je zelf een vervanger weten die jouw wijk voor vast over wil nemen, dan ontvangen we graag zijn/haar gegevens zodat we met hem/haar een afspraak kunnen maken. Het is in dat geval ook mogelijk om eerder te stoppen dan de voorgeschreven vier weken.

Ik heb een email gestuurd maar geen reactie teruggekregen?

Als je een email hebt verstuurd, ontvang je binnen een werkdag altijd een email terug. Heb je dus geen email van ons terug ontvangen mail dan nog een keer of bel ons even op.

Ik ga op vakantie, en nu ?

Om problemen te voorkomen ontvangen we graag schriftelijk je vakantieperiode. Doe dat altijd ruim van te voren voordat je op vakantie gaat.
Het is de bedoeling dat je zelf voor een vervanger zorgt.
Vergeet niet de gegevens van je vervanger door te geven en de periode dat je met vakantie bent en dus niet kunt bezorgen, te vermelden. Voor de zomervakantie komt er een vakantieformulier naar u toe deze wordt achter de bon gedaan.